Over DanVer

DanVer Hair Face & Make-up Kapsalon en Schoonheidssalon, sinds 2000 in Bocholtz en sinds 2013 uitgebreid met de schoonheidssalon.

Onze salon is voor dames, heren en kids en voor alle leeftijden. Wij werken met het professionele kappersmerk KIN Cosmetics  Indola, Schwarzkopf professional en Gaijess en in de schoonheidssalon met Dr. Belter, Courtin en Golden Rose cosmetics.


Danny Verheijen

Danny is, naast de salon, actief in het technische team van Indola waardoor hij altijd vooruitstrevend is in de laatste trends en technieken op gebied van haarmode. Ook is hij mede eigenaar van Gaijess wat staat voor mannen haarstijlen met de bijbehorende styling producten voor de man. Danny traint, in binnen en buitenland, collega’s omtrent de nieuwe haartrends.

“ Een kapper is meer als iemand die haar knipt, een kapper vertaald in zijn kapsel wat de klant wil uitstralen”

Wendy Verheijen
Wendy is, vanuit een medische achtergrond als verpleegkundige, in 2013 gestart met de schoonheidssalon om DanVer een nog breder draagvlak te geven. Tevens gespecialiseerd in verschillende haarkleurtechnieken, visagie en het opsteken van het haar waardoor er een totaal plaatje aangeboden kan worden bij bruiloften, feesten, gala’s en andere speciale gelegenheden.

“ Een bezoek aan onze salon moet voor onze klanten een beleving zijn”

Kim Bulles
Kim is allround kapster gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken, haarverlengingen en haarwerken. Versterkt sinds 2019 het team zowel in de kapsalon als in de schoonheidssalon met browshaping, browlift en lashlift.
 
Na het behalen van mijn diploma allround kapper in 2014 wilde ik mij graag breder ontwikkelen en ben ik mij gaan oriënteren in verschillende cursussen om het kappersvak voor mij zo uitgebreid mogelijk te maken.
 
Ik heb mijn aanbod zoveel mogelijk proberen te verbreden en combineren om de klant te voorzien van verschillende behandelingen onder één dak om zo een totaal plaatje neer te kunnen zetten.
 
*Mensen helpen, “verzorgen” en mooi maken vind ik het mooiste aan het vak. Een kapper is meer dan iemand die je haren verzorgd. Een kapper is ook een luisterend oor en iemand die je helpt om het mooiste uit jezelf naar boven te halen zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn.*

Lorain Strolenberg

Lorain is allround kapster met al enkele jaren ervaring en komt ons team per 1 november 2022 versterken!

Hoi, ik ben Lorain Strolenberg. Ik ben 27 jaar oud. Al vanaf mijn veertiende heb ik de passie voor het kappersvak. Dit is ontstaan door mijn bijbaantje op zaterdag bij mijn tante in de kapsalon.Al snel was het duidelijk dat ik het super leuk vond en ook graag het vak wilde gaan leren en uitvoeren. Inmiddels ben ik heel wat ervaringen rijker en houd ik nog steeds van het vak. Naast het knippen en kleuren, van zowel dames als heren, heb ik mijzelf gespecialiseerd in het opsteken van het haar en de visagie. Bruiden zijn hierin mijn specialiteit en ik vind het fijn dat ik een totaal plaatje kan creëren voor zo'n bijzondere gelegenheid. 

Van dinsdag t/m vrijdag ben ik in de zaak aanwezig.

Hopelijk zie ik jullie snel!