Over DanVer

DanVer Hair Face & Make-up Kapsalon en Schoonheidssalon, sinds 2000 in Bocholtz en sinds 2013 uitgebreid met de schoonheidssalon.

Onze salon is voor dames, heren en kids en voor alle leeftijden. Wij werken met het professionele kappersmerk KIN Cosmetics, Indola, Schwarzkopf professional en Gaijess en in de schoonheidssalon met Dr. Belter, Courtin en Golden Rose Cosmetics en Loveli Rebel.Care - care for scin. Tevens verkooppunt van Bazou Jewellery, Marc Inbane tanning producten en B.R.U.S.H. 


Danny Verheijen

Danny is, naast de salon, actief in het technische team van Gaijess waardoor hij altijd vooruitstrevend is in de laatste trends en technieken op gebied van haarmode. Ook is hij mede eigenaar van Gaijess wat staat voor mannen haarstijlen met de bijbehorende styling producten voor de man. Danny traint, in binnen en buitenland, collega’s omtrent de nieuwe haartrends. Danny is op donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in de salon. Op maandag, dinsdag en woensdag is hij voor Gaijess aan het werk maar ook achter de schermen van DanVer. Hierdoor is hij iets minder zichtbaar in de salon maar zeker niet minder betrokken.  

“ Een kapper is meer dan iemand die haar knipt, een kapper vertaald in zijn kapsel wat de klant wil uitstralen”

Danny is aanwezig op donderdag (inclusief koopavond), vrijdag en zaterdag


Wendy Verheijen
Wendy is, vanuit een medische achtergrond als verpleegkundige, in 2013 gestart met de schoonheidssalon om DanVer een nog breder draagvlak te geven. Tevens gespecialiseerd in verschillende haarkleurtechnieken, visagie en het opsteken van het haar waardoor er een totaal plaatje aangeboden kan worden bij bruiloften, feesten, gala’s en andere speciale gelegenheden.

“ Een bezoek aan onze salon moet voor onze klanten een beleving zijn”

Wendy is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag (inclusief koopavond) en vrijdag


Kim Bulles
Kim is allround kapster gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken, haarverlengingen en haarwerken. Versterkt sinds 2019 het team in de kapsalon. 
 
Na het behalen van mijn diploma allround kapper in 2014 wilde ik mij graag breder ontwikkelen en ben ik mij gaan oriënteren in verschillende cursussen om het kappersvak voor mij zo uitgebreid mogelijk te maken.
 
Ik heb mijn aanbod zoveel mogelijk proberen te verbreden en combineren om de klant te voorzien van verschillende behandelingen onder één dak om zo een totaal plaatje neer te kunnen zetten.
 
*Mensen helpen, “verzorgen” en mooi maken vind ik het mooiste aan het vak. Een kapper is meer dan iemand die je haren verzorgd. Een kapper is ook een luisterend oor en iemand die je helpt om het mooiste uit jezelf naar boven te halen zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn.*

Kim is aanwezig op dinsdag, woensdag en zaterdag en 1 keer in de maand op vrijdag