Over DanVer

DanVer Hair Face & Make-up Kapsalon en Schoonheidssalon, sinds 2000 in Bocholtz en sinds 2013 uitgebreid met de schoonheidssalon.

Onze salon is voor dames, heren en kids en voor alle leeftijden. Wij werken met het professionele kappersmerk Indola, Schwarzkopf professional en Gaijess en in de schoonheidssalon met Dr. Belter, Courtin en Golden Rose cosmetics.

Danny is, naast de salon, actief in het technische team van Indola waardoor hij altijd vooruitstrevend is in de laatste trends en technieken op gebied van haarmode. Ook is hij mede eigenaar van Gaijess wat staat voor mannen haarstijlen met de bijbehorende styling producten voor de man. Danny traint, in binnen en buitenland, collega’s omtrent de nieuwe haartrends.

“ Een kapper is meer als iemand die haar knipt, een kapper vertaald in zijn kapsel wat de klant wil uitstralen”

Danny Verheijen

Wendy is, vanuit een medische achtergrond als verpleegkundige, in 2013 gestart met de schoonheidssalon om DanVer een nog breder draagvlak te geven. Tevens gespecialiseerd in visagie en het opsteken van het haar waardoor er een totaal plaatje aangeboden kan worden bij bruiloften, feesten, gala’s en andere speciale gelegenheden.

“ Een bezoek aan onze salon moet voor onze klanten een beleving zijn”

Wendy Verheijen